Order printing baju direct kilang lagi murah – Asia Apparel


Mengapa anda perlu order printing baju dari kedai, jika boleh direct kilang/warehouse? Zaman sekarang, semua orang nak cari perkhidmatan yang murah & jimat kan. Haritu pernah nampak iklan printing baju serendah RM10 (kalau tak silap).

ORDER PRINTING BAJU ONLINE SAHAJA

Minggu ni (24/12/2019), abam terpaksa cari kedai printing baju secara atas talian, dek kerana nak jimat n dapat murah. Antara puluhan kedai yang survey, ternampak iklan ASIA APPAREL dekat Facebook (KLIK SINI).

  • Order cepat siapĀ  – pagi dalam jam 11 pagi, petangnya dh siap printing (sangat laju berbanding kedai)
  • Customer service peramah, pantas balas whatsapp (servis macam ni buatkan abam terus nak review, kalau cs hampeh memang tak order da)
  • Harga baju murah berbanding seller lain (tak percaya sila buat perbandingan)
  • Lokasi kedai yang mudah dicari (Subang Jaya)

LOKASI KEDAI AAP ASIA APPAREL SDN BHD : No. 33 & 31-1, Jalan USJ 1/1B,
Regalia Business Centre,
47620 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Harga baju adalah berbeza bagi setiap jenis baju & material. Abam memang suka pilih baju Gildan (180gsm). Baju tidak terlalu nipis dan melekat. Lagi satu material yang agak okay, ialah baju Rians (pilih kualiti yang tebal).

Harga baju yang abam dapat untuk 3pcs baju Gildan (180gsm) = RM43 . Berbanding seller lain RM55. Untuk nak dapatkan harga lagi murah, kuantiti baju kenalah banyak. Jangan terkejut , ada kedai yang taknak ambil pun order sikit-sikit macam ni. Nak fokus job besar kot hehe. Korang boleh tengok kualiti baju dekat video abam di bawah :

Order secara online sahaja (whatsapp nombor di bawah), kemudian anda send design anda ke email Asia Apparel & terus buat bayaran direct company.

Anda boleh terus whatsapp ASIA APPAREL : https://wasap.my/60102219532/printing+baju)

dan email artwork/design anda ke teo@uniforms.com.my

Facebook Comments
Previous Filem 'superhero' Gundala - Selubungi kisah miskin indonesia
Next 15 Tempat Wajib Travel di Alor Setar Kedah

3 Comments

  1. Avatar
    December 28, 2019
    Reply

    wah..boleh tahan murah jugak ye. Bagus ni..boleh rekeman kat kawan-kawan lain nanti

  2. Avatar
    December 29, 2019
    Reply

    Sekarang nak order baju dah mudah dah. Semua online je. RM43 untuk 3 baju memang murah sangatla

  3. Avatar
    December 29, 2019
    Reply

    Cepat betul siap order printing baju kat sini. Murah pun murah. Next kalau nak tempah boleh contact company ni.Tq for sharing.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *