Kereta sewa paling murah setakat ni. SERIUS


Pernah tak korang jumpa kereta perodua Myvi disewa dengan harga RM75 sehari ? Sebagai seorang yang kerap menggunakan kereta sewa (terutama bila travel negeri orang) , abam selalu jumpa kereta Myvi disewa dengan harga Rm100-Rm120 sehari. Bawah Rm100 belum pernah jumpa . Sehari yang abam maksudkan ialah 24 jam taw.

Mesti ramai yang tercari-cari kereta sewa murah terutama area Selangor & Kuala Lumpur kan ? Ada yang perlukan kereta sewa untuk dating, nak bawa barang yang banyak, & perjumpaan dengan client penting. Ada juga yang perlukan kereta sewa untuk travel ke tempat orang. Yelah sekarang senang je kan naik flight/bas (tak perlu penat-penat drive).

Jom abam listkan antara kereta yang agak murah dalam apps baru abam jumpa ni.

Kereta sewa 6 seater ( RM100 sehari)

Kereta sewa Luxury (BMW RM230 sehari) – Murah giler

Kereta Sewa ( Honda Civic Rm 104 sehari )

Haa macam mana ? Murahkan kereta sewa yang abam listkan di atas. Ada banyak lagi sebenarnya, ini yang antara menarik perhatian hehe. Jom abam kongsikan cara sewa dengan apps ni . Siap dapat RM50 PROMO taw

Apps kereta sewa ini dinamakan TREVO. Baru sahaja ditubuhkan Oktober 2019. Jadi sempena awal penubuhan, sudah pasti banyak promosi ‘tak masuk akal’ yang akan ada. Korang boleh download apps TREVO ini di Google Playstore (android) dan Appstore (Apple). Cari sahaja yang ada lambang seperti di bawah

Eh tunggu dulu , korang JANGAN LUPA claim promo RM50 dari apps TREVO ni. Kalau daftar kosong rugi je hehe.

CLAIM RM50 UNTUK FIRST TIME USER

atau korang download secara manual di Apple appstore dan Google Playstore. Kemudian masukkan referal code = AREDOT di bahagian daftar akaun. Anda boleh pilih daftar selain facebook iaitu gunakan email pun boleh.

Untuk yang ingin merancang tempah kereta sewa murah bukan dalam masa terdekat, anda boleh daftar sahaja dulu untuk tengok kereta apa yang anda berkenan. Yang penting korang verified dokumen seperti ic & lesen dahulu kerana ini ambil masa sedikit dalam 24 jam.

 

Antara soalan yang sering diajukan oleh pelanggan kereta sewa ialah ” selamat ke guna kereta sewa ni” ?

Untuk makluman anda juga, applikasi TREVO ini adalah syarikat yang sama seperti SOCAR, cuma ini adalah ‘adik’ kepada SOCAR. Applikasi Socar abam pernah kongsikan di link ini :

Pandu kereta mewah secara PERCUMA dengan SOCAR

Applikasi SOCAR.MY ini lebih kepada sewaan kereta ikut jam, manakala apps TREVO.MY lebih kepada harian. Terpulang kepada anda ingin gunakan yang mana bersesuaian dengan anda.

Antara kelebihan kereta sewa TREVO berbanding kereta sewa yang lain :

  1. Harga paling murah di pasaran
  2. Keselamatan penyewa dan pemilik di jaga ( under insurans)
  3. Applikasi mesra pengguna. Boleh pilih hari & masa yang anda berkenan terus secara LIVE
  4. Boleh delivery ( deal dengan owner)
  5. Ada banyak promo disediakan. Stay tuned dengan apps TREVO

Oh yaa, untuk yang ada kereta dan ingin menjadi sebahagian dari keluarga TREVO, anda boleh klik di link bawah untuk bantuan dari abam. Anda tidak perlu terikat dengan komitmen serahan kereta sepenuh masa. Anda boleh pilih hari & masa yang anda FREE untuk sewaan

https://www.wasap.my/60173337714/TREVO+sertai+sebagai+pemilik+kereta

Jangan risau, semua persoalan yang ada seperti selamat ke ? Macam mana kalau jadi apa2 ? Semua ini TREVO dah fikirkan dahulu. Mereka ada insurans sendiri yang cover segala kesulitan anda.

Jom tambah duit sampingan dengan TREVO. Dapatkan promo RM50 untuk first time user di bawah

CLAIM RM50 UNTUK FIRST TIME USER

 

 

Facebook Comments
Previous Vivo Nex 3 mampu bersaing dengan model spec tinggi yang lain?
Next 7 Hari: Kisah Cinta Langkawi - Kisah seorang Vlogger

8 Comments

  1. Macam saya kalau mungkin kurang guna kereta sewa, sebab harga yg sedia ada sebelum ni agak mahal. mungkin kalau ada yg sewakan motor pulak lepas ni? hAHA.

  2. Avatar
    October 31, 2019
    Reply

    SA jarang sewa kereta sebab ada kereta sendiri, tapi mana tau kan..pergi mana- mana malas nak bawak kereta sendiri or pi outstation mana2 tempat yang ada coverage kereta sewa ni boleh guna jugak..thanks for sharing ye…harga sewa pun murah dah tu…dan rasanya yang paling murah setakat ni

  3. Avatar
    October 31, 2019
    Reply

    servis macam ni mmang diperlukan. terutama bila travel. senang nak bergerak ke sana ke mari.

    harga pon murah dan sangat mampu sewa.

    tq for ur suggestions.

  4. Avatar
    October 31, 2019
    Reply

    Kena download ni..manalah tahu kot2 satu hari kereta tak ada or rosak..bolehlah gunakan kereta sewa ni..memang murah sgt2 ni

  5. Avatar
    October 31, 2019
    Reply

    Weih. Serius muroh benor sebab mcm author ckp lah, sehari mahu 130 sbb rate axia pun dah 110. Nak 80 bleh kot ambik viva manual. Thankyou sebab kita memerlukan perkhidmatan sewa kereta bulan 3 nanti.

  6. Avatar
    November 1, 2019
    Reply

    owh adik beradik socar rupanya. tak pernah lagi try. socar pun tak pernah try. dulu sebelum ada apps macam ni google je cari kereta sewa. lepas ni lagi senang la nk cari. especially nk travel jauh sikit.

  7. Avatar
    November 1, 2019
    Reply

    Seriuslaaa murah gila. Siap ada promo utk 1st time user lg. RM50 tu. Senang laaa nk travel jauh lps ni. Dapat jimat boleh buat makan sedap2 hahahahaaha makan aje kerjanya

  8. Avatar
    November 4, 2019
    Reply

    Wah memang murah. Dah lama tak sewa kereta. Last dulu masa study kot sewa kereta nak outing

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *