Pengalaman ‘check in’ Tiga Hotel Oyo PERCUMA – Anda pun boleh


Setelah lama berkerja, pasti anda teringin sesekali menghinap di hotel kan ? Jika bukan anda, mungkin ahli keluarga anda ajak berjalan ke tempat lain & mencari hotel sesuai ketika berada di luar kawasan. Hotel OYO sememangnya kian viral dan terkenal dengan harganya yang murah sangat, dan kualiti hotel yang di jaga rapi oleh mereka.

Baru-baru ni, abam dapat mesej dari OYO Hotel , mengatakan abam dapat menginap di Hotel Oyo Homes secara PERCUMA. ( Jom rujuk gambar di bawah)

Bukan satu kali abam dapat , tapi TIGA kali. Jadi abam teruslah cari Oyo Homes yang berkenan iaitu sekitar Damasara Perdana. Oyo Homes ni berbentuk homestay, rumah persendirian yang dijadikan homestay dibawah kelolaan OYO Hotel. Jadi kualiti, kebersihan semua dijaga rapi. Cuma ada juga beberapa masalah. Haa nk tahu apa ? Kejap lagi abam share.

EMPIRE CITY HALO SUNDAY (Oyo Homes)

  • Security sini ketat sikit, jadi mohon bersabar melayani mereka
  • Bilik disini cantik dekorasinya seakan luas. Tandas siap ada dua pintu
  • Sabun & Shampoo memang sentiasa disediakan
  • Televisyen (TV) di oyo homes sememangnya tidak dijaga. Seakan tiada siaran pun
  • Wifi disediakan disini, dan sangat laju beb

EMPIRE CITY MARRIOT (THE CROWN) – Hari Pertama

EMPIRE CITY MARRIOT (THE CROWN) – Hari Kedua

  • Hari kedua & ketiga abam request untuk stay di Empire City Marriot ( oyo homes ni nampak seakan hotel sebenar.
  • Security tak banyak songeh (peramah)
  • Televisyen seperti biasa selalu terganggu siaran
  • Aircond sejuk, sabun & shampoo disediakan termasuk tuala
  • Peti Ais, water heater, seterika disediakan
  • WIFI tidak sedia di Marriot

OYO HOMES di Empire City semua wajib ambil kad akses di My Loft. Sila telefon nombor 012-2988676

Haa,itulah serba sedikit abam share pengalaman ‘check in’ di Oyo Homes by Oyo Hotel Apps. Macam mana abam kata korang pun boleh menang ? Senang je. Korang download apps OYO Hotel dulu disini

  1. Download apps Oyo Hotel di telefon android anda DISINI
  2. Download apps Oyo Hotel untuk pengguna Iphone DISINI

Kemudian masukkan referal code = AHMANXWNV2 & terus dapat RM100 dalam wallet apps anda

Okay,macam mana nak terima undangan hotel percuma macam abam dapat ? Anda kongsikan step yang abam share di atas dekat kawan2 anda. Gunakan code anda sendiri. Oyo ni ada macam2 promo setiap bulan. Boleh tengok dalam apps sentiasa untuk update

Antara yang sedang berjalan Oktorber 2019 ialah potongan 50% untuk Oyo Homes & 70% untuk hotel OYO. Jadi, teruskan kongsi code anda dekat kawan-kawan sementara OYO belanja banyak untuk marketing ni. Dingatkan juga, tawaran2 OYO ini ada limit masa taw. Janji sentiasa alert tarikh expired code promo anda.

INGAT, JANGAN DOWNLOAD APPS OYO, DAN TERUS SIGN UP KOSONG TANPA CODE, ANDA RUGI KERANA TAK DAPAT RM100 DALAM WALLET

Facebook Comments
Previous Urutan Selebriti, bayar harga SEIKHLAS HATI
Next Filem GERAN - Mengangkat kembali filem Malaysia

7 Comments

  1. Avatar
    October 8, 2019
    Reply

    Menariknya…tapi ada deadline untuk check in ke contohnya kalau dapat tawaran 2 kali dalam satu masa. Memang term dia kena share dengan kawan- kawan eh..best la kalau macam tu..sapa tak suka duduk hotel percuma kan..

  2. Avatar
    October 8, 2019
    Reply

    nice giler rumah dia. Iza pernah stay oyo dekat kemaman. ok la not bad jugak condition dia. harga memang sangat berbaloi.

  3. Avatar
    October 8, 2019
    Reply

    bestnya fadzil ! oyo pun setanding juga dengan hotel rating 3 star. untuk penginapan satu malam tu kira okei sangat dah.

  4. Avatar
    October 9, 2019
    Reply

    hotel ni rating 3 star jugak rupanya. kira bagus lah tu dengan harganya dan penginapan pun selesa nampaknya tu

  5. Avatar
    October 9, 2019
    Reply

    Oyo memang banyak tawaran menarik. Saya dah register. De credit rm100. Tapi tuhlah tak berkesempatan nak promote kat kawan. Guna oyo pun sebab nak cari bilik murah kalau nak travel

  6. Avatar
    October 9, 2019
    Reply

    Eh, cantik juga bilik di hotel OYO ni ekk. Kiranya kalau nak dapat penginapan free kena dapat 4 orang baru signup guna code kita la kan. Tapi kalau tak dapat, harga penginapan OYO ni memang murah juga kan.

  7. Avatar
    October 9, 2019
    Reply

    Menarik giler hotel oyo ni.. ingat hotel biasa jer rupanya not bad. Nanti nak tryla booking kat sini

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *