Bayar di hotel OYO serendah RM7 satu malam


Korang perasan tak sekarang terlalu banyak applikasi yang tawarkan harga murah untuk menghinap di hotel. Antaranya ialah apps Booking.com, Agoda, AirBnB & latest ialah apps Oyo Hotel. Abam ni setiap minggu pasti ada sehari check in di hotel (merata tempat) -urusan kerja. Jadi sudah pastinya abam akan cari hotel yang murah & selesa

Last month (July), abam nampak promo di apps OYO HOTEL iaitu promosi 7.7 (7/7/2019). Abam bayar hotel di Oyo Shah Alam seksyen 9 , total abam keluarkan duit hanyalah RM7 (RM50 deposit ni standard la, esok check out dapat balik).

Menarik kan ? Jadi korang boleh download applikasi OYO HOTEL (seperti tertera gambar di bawah). Download saja di Google Playstore (Android), Appstore (Apple).Jangan daftar kosong je. Letak referal code oyo =AHMANXWNV2

Selepas siap daftar, korang akan dapat RM100 free dalam wallet anda. Boleh gunakan duit dalam wallet untuk booking first room anda (tak boleh guna semua dalam wallet,ada percentage- bijak juga oyo ni)..

Diingatkan, jika korang daftar kosong tanpa referal code OYO HOTEL =AHMANXWNV2 , duit dalam wallet anda akan keluar RM0. Rugi bebbb

Download apps OYO di Android = TEKAN SINI

Download apps Oyo di Appstore = TEKAN SINI

Tengok gambar di atas, bahagian Offer for everyone, banyak promo yang tertera disitu. Yang penting korang kena sentiasa alert dekat apps & email. Oh ya, esok ada sales 8.8.2019 by OYO Hotel. Confirm boleh dapat satu bilik RM8 sahaja. Yang penting korang kena selalu alert dengan apps ye. Diorang akan open by kuota, selalu 5-10 minit dah sold out. User apps ni sudah terlalu ramai beb.

Lawa jugak hotel OYO ni pada harga yang agak murah. Haritu bilik RM7 semalam, abam dapat bilik deluxe (2 katil lagi). Fuhh.. Rugi pula datang sorang. Haa ape lagi. Cuba la apps ni. Nanti bagi komen korang pulak. See yaaa

Facebook Comments
Previous Percutian ke Hat Yai, Thailand yang awesome
Next Filem MA , movie thriller berunsurkan Saiko 4/10

1 Comment

  1. […] Bayar di hotel OYO serendah RM7 satu malam […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *