Posts in category

Hotel Review


Secara jujur , ini bukan kali pertama abam menghinap di Hotel Concorde Shah Alam. Setiap kali ada urusan kerja di Shah Alam, abam akan mencari hotel yang selesa untuk berehat. Concorde adalah salah satu pilihan yang sesuai untuk berehat, terutamanya jika anda sudah berkeluarga. Ruang hotel yang sangat luas, parking yang banyak, kondisi bilik hotel …

5 708

Korang pernah check in hotel, satu malam RM30 ? Haa mesti tak pernah kan. hehe. Sebagai seorang yang kaki ‘check in’ hotel ( bunyi jahat la pulak). Setiap minggu InsyaAllah akan check in atas urusan kerja ye, cuma abam akan pastikan hotel berbeza, sebab sambil-sambil nak merasa hotel yang lain pula. Kali ni abam nak …

10 841

Tanggal 10 Ogos 2019, abam sempat merasai hotel bertaraf 2 bintang, namun dekorasi cantik seperti 4 bintang. Tidak dinafikan lagi Extreme Boutique Hotel mempunyai kedudukan yang agak strategik iaitu di tengah2 bandar, berdekatan dengan masjid (600meter). Macam mana nak cari hotel ni ? senang je. Sememangnya berhadapan dengan laluan utama jalan raya & sebelah shell sahaja. …

0 205

Korang perasan tak sekarang terlalu banyak applikasi yang tawarkan harga murah untuk menghinap di hotel. Antaranya ialah apps Booking.com, Agoda, AirBnB & latest ialah apps Oyo Hotel. Abam ni setiap minggu pasti ada sehari check in di hotel (merata tempat) -urusan kerja. Jadi sudah pastinya abam akan cari hotel yang murah & selesa Last month (July), …

1 474