Senang-senang je dapat RM15 duit minyak kereta FREE macam ni


Sebenarnya, banyak sangat apps yang bagi benefit best-best macam LANDMILES ni. Sebagai contoh, Landmiles memberikan duit minyak PERCUMA sebanyak RM15 setiap bulan kepada semua pengguna apps dia. Bagaimana caranya untuk layak ?

Tak perlu bayar apa-apa pun. Abam terangkan dulu bagaimana applikasi Landmiles ini berfungsi. Kita hanya perlu download apps Landmiles, dan TURN ON fungsinya sehingga warna apps bertukar kepada warna HIJAU. Anda teruskan urusan pergi pejabat atau berjalan anda setiap hari seperti biasa, setiap 1KM , anda akan diberi 1 point. Sehari anda akan dapat MAX 100 points.

Mudah kan ? Anda tak perlu membayar apa2 untuk daftar akaun di Landmiles, malahan anda akan dibayar dalam bentuk point, dan boleh redeem apa2 voucher yang terdapat di dalam apps. Abam paling suka dapat duit minyak PERCUMA RM15 , dia akan bagi dalam bentuk voucher dan guna melalui apps SETEL.

Tengok contoh di bawah dulu :

Puan Wanarasta pergi ke kerja di Ipoh setiap hari perjalanannya hampir 80km (termasuk pergi dan balik). Jadinya Puan Wanarasta layak dapat 80point setiap hari secara PERCUMA terus ke dalam apps.

Bayangkan 80km darab 5 hari berkerja = 400 point dalam akaun.

Ini adalah contoh applikasi abam sendiri. Bagaimana point itu akan bertambah sentiasa, lagi-lagi abam ni jenis suka travel. Jadinya bila dah cukup 2,500 points, abam cuba redeem voucher RM5 Giant seperti di atas.

Terus serta-merta abam dapat gambar barcode untuk cashier scan nanti.

Senarai point dan voucher yang ada sekarang :

  • 2,500 points = Giant RM5
  • 5,000 points = Setel Voucher RM10
  • 7,500 points = Setel Voucher RM15
  • 2,500 points = TNGewallet reload RM5
  • 2,500 points = Hotlink prepaid RM5
  • 2,500 points = Celcom prepaid RM5
  • 2,500 points = Umobile prepaid RM5
  • 2,500 points = Digi prepaid RM5
  • 2,500 points = Tunetalk prepaid RM5
  • 2,500 points = XOX prepaid RM5
  • 2,500 points = MCD Voucher RM5
  • 5,000 points = MCD Voucher RM10
  • 2,500 points = KFC Voucher RM5
  • 5,000 points = KFC Voucher RM10
  • 25,000 points = Uniqlo Gift Card RM50
  • 10,000 points = Starbucks Gift Card RM50
  • 10,000 points = Aeon Voucher RM20
  • 25,000 points = Cotton ON Gift Card RM50
  • 25,000 points = Typo Gift Card RM50
  • 12,500 points = H&M Gift card RM25

Gigih taw nak salin satu-satu ni, nak bagi korang senang faham haha. Points yang korang dapat abam dimaklumkan tak ada expiry dates. Berikut adalah promosi semasa yang boleh korang redeem. Siapa tak nak dapat points free, terus dapat berjimat kan.

BAGAIMANA CARANYA UNTUK DAPAT FREE RM15 DUIT MINYAK ?

Sekarang masih lagi berlangsung kempen pandu selama 90 JAM SEBULAN akan terima RM10 voucher di dalam apps SETEL, dan jika lebih dari 150 JAM sebulan , terus dapat RM15 duit minyak PERCUMA.

Sila rujuk gambar di bawah untuk pemahaman lanjut. Anda cuma perlu tekan button active sahaja di dalam apps dan keluar daripada apps.

Applikasi ini sama juga seperti gps, tidak makan terlalu banyak bateri, jadi jangan risau internet habis dan batery handphone korang habis. Abam sendiri dah cuba, rasa berbaloi untuk kongsikan pengalaman berjimat ini dengan korang

Menarik tak ? Korang boleh juga kongsikan link referal apps korang dekat kawan2, boleh dapat extra point dan quest (campaign) yang ada. Boleh rujuk dalam apps Landmiles bahagian quest

Download apps Landmiles :

ANDROID = TEKAN SINI

APPSTORE = TEKAN SINI

Masukkan referel code = 1600162674

Bila anda masukkan referal code di atas semasa daftar, anda akan dapat extra 50 point bila anda settle perjalanan 5km pertama anda. Jika anda berminat kongsikan dengan kawan-kawan, ikut step di atas dan anda juga layak dapat extra 50 point setiap seorang

Cukup 3 orang yang dah lepas 5km, anda dapat tambahan 100 points. Senang-senang je dapat point PERCUMA jika kongsikan dengan rakan-rakan. Selamat berkongsi dan berjimat

P/s : Sedikit tips setelah download applikasi LandMiles, pastikan setting handphone anda tukar kepada allow all the time. Supaya bila anda keluar apps, ia masih beroperasi dan merekodkan jarak perjalanan anda dengan betul. 

Facebook Comments
Previous Teatime bakal melebarkan sayap di tempat anda - Paling suka golden bee series
This is the most recent story.

5 Comments

  1. Avatar
    October 9, 2020
    Reply

    Wahh untungnya Puan Wanarasta…senang² je dapat collect point… bagusnya apps ni.
    Lagi bnyak jalan lagi bnyak lah point…. terbaik lah…kena download ni…

  2. Avatar
    October 12, 2020
    Reply

    Rajin betul jumpa tempat buat duit. Pastu ada masa nak pantau. All the best tau! Akak menyusul kemudian. Hehe

  3. Avatar
    October 13, 2020
    Reply

    Boleh lah ni LH suggest dekat mama pakai apps ni. Mama dengan abah selalu pergi kerja elok kuha boleh redeem nanti

  4. Avatar
    October 13, 2020
    Reply

    Menarik la apps macam ni.. hanya perlu turn on, collect data pergerakan kita, then cukup point boleh claim attractive cash vouchers! Nak try juga la.. 🙂

  5. Avatar
    October 13, 2020
    Reply

    bagus juga lah ada points and pulangan mcm ni. sebagai customer, rasa mcm dihargai. hhahah

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *