Teatime bakal melebarkan sayap di tempat anda – Paling suka golden bee series


Korang mesti dah cuba air viral yang ada honeycomb + cornflakes + ice-cream + honey bubble tu kan? Yang kena beratur panjang tu. Baru-baru ini abam terbaca posting kawan bloggers @afzalsukasuki , terkesan dengan ayat dia suka benar dengan air viral dari TeaTime ni. Katanya wajib cuba kalau minat minuman berkonsepkan madu ni. Abam memang suka bermadu, eh makan madu

Brothers Afzalsukasuki ni sering popular dengan jelajah makan menarik di merata tempat. Link IG beliau tentang komen mengenai Teatime – DISINI

sedapmat caramel coffee – sebelum cair hehe (top selling teatime)

REVIEW JUJUR TENTANG TEATIME

The best flavor semestinya Golden Bee Series (RM12.90 – gambar paling kanan). Wife abam peminat coffee, jadi dia tertarik dengan flavor Sedapmat Caramel Coffee (RM12.90– gambar dua dari kiri). Paling kiri sekali Funky Mango & Blueberry Hazelnut (dua dari kanan).

Kalau korang first time datang ke Teatime, korang boleh terus tanya cashier apakah menu top selling Teatime di sini. Mereka akan suggest 4 flavor di atas. Perasaan abam bila cuba sendiri (sanggup datang jauh dari Serendah-Bangi semata-mata nak cuba minuman ni), abam bersyukur ada persaingan yang sihat macam ni. Harga Teatime murah jika dibandingkan dengan ……

InsyaAllah abam doakan Teatime boleh bersaing sihat dalam pasaran, teruskan berikan promosi hebat macam ni haha

datang seawal 11.30 pagi pun sentiasa beratur. Servis laju 

CAWANGAN TEATIME DI MANA?

Setakat hari ini (28/9/2020), cawangan Teatime terdapat di 4 lokasi berbeza. Dua outlet kedai di Rawang (the reef -under renovation), dan Bangi (seksyen 7), manakala dua lagi adalah jenis Foodtruck di [email protected] point & satu lagi kawasan akan diberitahu kemudian (stay tuned di Facebook Teatime = https://www.facebook.com/TeatimeMalaysiaOfficial

Selain menjual minuman, mereka juga ada jual Honey Comb RM25 dan madu botol RM100. Korang boleh walk in di cawangan berhampir dengan anda untuk rasai sendiri. Kita kongsi2, takut tak masuk dengan tekak hampa.

Setakat abam interview sedikit dengan manager di Outlet Bangi (Puan Zulaifah), semua menu disini adalah hasil R&D , penyelidikan mereka sendiri. Jika lihat dari Instagram Teatime @teatimeofficial dan Facebook Teatime sendiri, mereka selalu update menu-menu terbaru dan promosi hampir setiap minggu. Jangan lupa LIKE terus supaya tak terlepas macam abam haritu tak perasan ada promo macam bawah-bawah ni.

Facebook Comments
Previous Menu Baru The Chicken Rice Shop - Flaming Koli Memang Daboom
Next Senang-senang je dapat RM15 duit minyak kereta FREE macam ni

3 Comments

  1. Avatar
    Fuad
    September 28, 2020
    Reply

    Terbaik la, harap2 boleh buka cawangan dekat melaka plak. Boleh cuba teatime pulak.

  2. Avatar
    October 1, 2020
    Reply

    fuhh ada golden bee series wajib try ni

  3. Avatar
    October 2, 2020
    Reply

    Sedapnya 😍 Nak try tapi jauh pula dengan tempat LH. Di tempat LH tak ada pula cawangannya.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *