Peraduan DONUT PERCUMA untuk 1 tahun dari Big Apple Donuts & Coffee


Bila sebut tentang donut, mesti kita terbayangkan banyak brands yang ada dipasaran sekarang, termasuklah BIG APPLE . Banyak sangat lambakan jenama sekarang, dan rasa berlainan setiap syarikat. Alang-alang Big Apple umumkan telah keluarkan resipi baru hasil penyelidikan 2 tahun mereka, abam terus dapatkan satu set untuk cuba sendiri.

HUNKY CHUNK

ONO OREO

SUNNY SIDE UP

Setakat ini, 3 flavor ini memang kegemaran abam. Korang suka flavor apa bila datang dekat Big Apple ni? Senarai menu boleh lihat DISINI.

PERADUAN MENANG DONUT SELAMA 1 TAHUN

Makanlah sampai puas donut hari-hari selama 12 bulan. HQ Big Apple akan mencari seorang pemenang bagi peraduan ini. Peraduan akan bermula 14 September 2020 – 4 Oktober 2020 SAHAJA. Bagaimana caranya untuk menyertai peraduan ni ?

  1. Terus ke mana-mana kedai Big Apple Donuts berhampiran anda & beli 1 box (6 pcs) perisa Stella Nutella
  2. Rasai sendiri Stella Nutella dan amati, TEKA SEMAKSIMA MUNGKIN BAHAN untuk membuat Stella Nutella
  3. Tangkap gambar bersama Stella Nutella dan sertakan jawapan anda di caption gambar
  4. Jangan lupa untuk follow instagram Big Apple Donuts ( @bigappledonutscoffee), tekan button like di peraduan tersebut dan tag instagram Big Apple. Hashtag sekali di ruangan caption : #LoveBigApple #BigAppleDonuts – pastikan instagram set kepada public.
  5. Selain hadiah makan donut untuk 1 tahun, pemenang akan membawa pulang tambah 1 box (12pcs) berserta 12 e-gift voucher.

Pastinya ramai yang tak sabar tunggu 14 September untuk bermula kan? 30 hadiah saguhati juga disediakan berupa 1 box (12pcs) dan 1 e-gift voucher (boleh tebus dimana-mana outlet). Oklah kan, ada peluang besar untuk bawa balik donut jugak.

Sempena pelancaran resipi baru dan versi tambah baik ini, abam dapat rasanya texture donut lebih lembut dan juga gebu. Boleh dikatakan berbaloi hasil penyelidikan mereka selama 2 tahun ini. Buat yang menggilai donut, korang memang wajib cuba versi baru ini. Seriusly sesuai sangat dengan tema mereka “Every Piece is a Masterpiece”.

Oh ya, sempena bulan Kemerdekaan dan juga Hari Malaysia , Big Apple Donuts & Coffee keluarkan versi bunga , tetapi untuk MASA YANG TERHAD sahaja. Biasa kita beli bulat kan? Donut berbentuk bunga ini dijual bermula 31/8/2020 sehingga 16 September 2020 sahaja.

 

 

Facebook Comments
Previous Mcdonald's kini sah tukar kepada MEKDI di seluruh negara
Next Percutian di kampung,mengenali tradisi - Part 1

3 Comments

  1. Avatar
    September 10, 2020
    Reply

    Wah… tgk mcm sedap jer.. Mjrg beli donat sbb manis tp anak2 mmg suka tp srh dorang join contesy

  2. Avatar
    September 10, 2020
    Reply

    Kami pun kalau nk beli donut mesti akan ke big apple. Alang2 ada contest ni Boleh lah join sekali.

  3. Avatar
    September 11, 2020
    Reply

    Wahh contest menang donut untuk setahun? Menarik dan nak join la contest ni… mana tahu rezeki kan.. memang minat Big Apple pun.. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *