Dapatkan penjimatan lebih berbelanja di PG Mall


PG Mall merupakan platform membeli-belah atas talian (E-Commerce) nombor SATU dari Malaysia. Ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi, kini namanya terus menjadi bualan orang.

Selari dengan pertumbuhan platform belian atas talian (online) yang ada di pasaran sekarang, ramai orang gemar membeli secara online berbanding pergi ke kedai. Ini adalah kerana kesan wabak Covid-19 yang melanda dunia baru-baru ini. Pengguna merasakan lebih selamat dan jimat membeli secara online.

Lebih menjimatkan lagi, kini PG Mall mengadakan promosi berbelanja dan dapat potongan 20% dan 25% di platformnya (www.pgmall.my) Untuk pengetahuan korang, PG Mall juga merupakan satu-satunya platform e-commerce di Malaysia. Ini juga menjadi antara sebab pengguna suka berbelanja di PG Mall. Di PG Mall juga, korang berpeluang buat bayaran gunakan e-wallet dan pembayaran atas talian.

Daftar akaun dahulu untuk dapatkan ganjaran besar khas untuk anda . TEKAN SINI

Download applikasi PG Mall di sini :

Google Playstore : TEKAN SINI

Apple Appstore : TEKAN SINI

Tawaran OCBC sehingga 20%

  • Khas untuk pemegang kad kredit OCBC, anda layak menikmati potongan sehingga 20% untuk setiap pembelian RM30 di PGMall.
  • Promosi ini sah untuk pengguna baru sahaja
  • Promosi berlangsung bermula 15/7/2020 sehingga 15/10/2020
  • Gunakan promo code di PGMall = PGMXOCBC
  • Website direct promosi , tekan SINI

Promosi CitiBank sehingga 25%

Pelanggan baru :

  • Layak terima potongan 25% dengan pembelian minima RM30 (terhenti sehingga diskaun RM25)
  • Penebusan TERHAD kepada 1,000 pelanggan sebulan
  • Gunakan PROMO CODE = PGMXCITI25
  • Promosi telah berlangsung, sehingga 31 March 2021

Pelanggan sedia ada :

  • Pelanggan layak dapat potongan 10% dengan pembelian minima RM200 (terhenti diskaun sehingga RM15)
  • Penebusan TERHAD kepada 500 pelanggan sebulan
  • Gunakan PROMO CODE = PGMXCITI10
  • Promosi berlangsung sehingga 31 March 2021

Promosi Air Asia

  • Setiap pembelian RM5, pengguna akan terima 1 point ( Air Asia Big Loyalty Point)
  • Tertakhluk pada terma dan syarat

Selari dengan tagline promosi ini “Spend Small, Earn Big when you shop with PGMALL”.

Fungsi yang paling abam minat semestinya Air Asia big points ni, layak tebu tiket penerbangan PERCUMA taw dengan kumpul points. Bukan senang satu-satu syarikat dapat kerjasama bersama Air Asia ni. Setiap points yang anda terima, boleh kumpulkan, pilih tiket PERCUMA atau barangan yang dijual dari website Air Asia. Awesome kan??

Untuk makluman lanjut, anda boleh terus ke laman website PGMall :

Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #OCBC #Citibank #Airasiabigloyalty #PGMall4u #Cashback #points #ocbcbank

Facebook Comments
Previous Daniel Tam meningkatkan kepentingannya di XOX untuk rangkaian 5G di Malaysia
Next Betul ke internet HaloTelco UNLIMITED ?

8 Comments

  1. Avatar
    July 24, 2020
    Reply

    memang dah lama shopping kat PG mall.. sebab selalu beli Milo kat situ..harga not bad murah…la ni lagi bnyak promosi lagi best lah…

  2. Avatar
    July 24, 2020
    Reply

    Suka gak shopping kat PG MALL ni. Banyak diskaun menarik kalau pandai membeli belah. Pakai apps lagi senang tau.

  3. Avatar
    Malaysiatravelblog
    July 25, 2020
    Reply

    Padu!

  4. Avatar
    July 27, 2020
    Reply

    untung pemegang kad citibank, ocbc dengan air asia boleh dapat diskaun masa shopping dekat pg mall. Berbaloi!

  5. Avatar
    July 27, 2020
    Reply

    Sekarang ni dah banyak bank kolaborasi dengan PG Mall lebih memudahkan kan?

  6. Avatar
    July 28, 2020
    Reply

    Wah selalu sale dengan kad bank ni sekali ade ocbc dengan air asia.. Makin bertambah ye.. Bagus juga pg mlal ni erk

  7. Avatar
    July 29, 2020
    Reply

    wah menarik ya. pg mall punya offer ni mmg mengundang haha

  8. Avatar
    August 3, 2020
    Reply

    Wow memang best kalau belanja and shopping online coz there are many sales & promos

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *