Promosi besar-besaran di Adventure Waterpark Desaru, Johor


Excited sebenarnya tengok promosi besar-besaran dari Adventure Waterpark Desaru ni. Mana tidaknya, ia merupakan antara Taman Tema Air TERBESAR di dunia taw. Terdapat lebih dari 20 track perjalanan basah dan kering lagi sini. Kalau korang tengok gambar di bawah pun mesti rasa teruja.

Taman tema air ini akan dibuka kepada orang ramai mulai 9/7/2020 (Khamis) ini. Jangan risau, dikala kita hendak menghiburkan diri bersama keluarga dan rakan-rakan disini, diorang akan titik beratkan SOP mengikut standard yang perlu.

PROMOSI TAMAN TEMA AIR DESARU / ADVENTURE WATERPARK DESARU

  • Promosi BUY 1 FREE 1 (bermula 9 Julai 2020 – 31 Ogos 2020) untuk semua pemegang Mykad (warganegara Malaysia). Anda boleh buat tempahan di website www.desarucoast.com
  • Buat mereka selain dari warganegara, boleh dapatkan potongan 50% untuk seorang.

Basically, promosi yang sama je di atas HEHE

Jadi, jom kita sama-sama support naikkan semula ekonomi Malaysia di dalam sektor pelancongan. Kita boleh lihat pelbagai promosi tidak masuk akal sedang berlangsung sekarang. Kerajaan juga mengatakan akan mengambil beberapa tahun untuk naikkan kembali sektor ini.

Jika korang ada tempat-tempat menarik lagi, jom kongsikan sekali mana tahu bermanfaat untuk orang yang membacanya.

Facebook Comments
Previous Saham PDZ mencecah 23 sen hari ini, mampu menuju 30 sen seterusnya?
Next PDZ terus naik ke tahap baru - Dengan harapan prestasi lebih baik

4 Comments

  1. Avatar
    July 9, 2020
    Reply

    Loads of joy and laughter at Taman Air Desaru. Wah! Day byk attractions buka. Thank you for sharing this information.

  2. Avatar
    July 9, 2020
    Reply

    Bahagianya dapat mandi manda kan – almaklum memasing dah lama terperap di rumah – semestinya dengan mengamalkan semua SOP yang wajib kan

  3. Avatar
    July 10, 2020
    Reply

    tak pernah pergi lagi sini. nanti ada rezeki boleh pergi bercuti

  4. Tak sempat lagi nak ke waterpark desaru ni. In shaa Allah lepas ni boleh lah pergi, tambah2 ada promotion ni 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *