Pernah guna apps Shopback tak ? Apps lagi satu ni bagi 5X ganda cashback !!


Ada seorang kenalan ni minta abam pendapat tentang satu apps ni, yang seakan sama macam shopback. Macam mana sama? Setiap kali korang nak berbelanja di Shopee , Lazada dan lain2 apps , korang masuk melalui apps ni , kemudian pilih Shopee (contoh shopee) dan automatik akan link ke akaun shopee anda. Buat yang biasa guna shopback, mesti biasa collect cashback kan? 

Sebenarnya rugi kalau korang terus shopping di Shopee semata-mata , sebab apa yang anda bayar, itulah anda dapat. Kalau jumpa apps cashback (tak kisahlah apa2), elok gunakan sebab korang dapat penjimatan dalam bentuk cashback. Duit yang korang dapat balik tu boleh gunakan untuk bayar bil elektrik yang tinggi sangat tu, bil air, topup dan banyak lagi .

Ini dia apps untuk cashback yang dimaksudkan. (My Smart Shopper atau MSS). Korang boleh search di google playstore atau di Appstore , taip je My Smart Shopper. Tengok je jumlah user yang sudah download di atas sudah buatkan abam kagum & teruja nak tahu lebih lanjut pasal apps ni. Gilerr tu 500ribu orang download.

Download applikasi My Smart Shopper di sini :

Sebelum download, daftar akaun PERCUMA di sini : http://nak.la/daftarMySmartShopperonline

GooglePlaystore : TEKAN SINI

Apple Appstore : TEKAN SINI

Perbezaan Applikasi Shopback & My Smart Shopper ( MSS )

Shopback

My Smart Shopper 

SHOPBACK

  • cashback 0.1% sahaja setiap belian di shopee
  • Applikasi Lazada sudah tiada di dalam shopback
  • Untuk approve cashback ambil masa selepas 120 hari pembelian ( rujuk gambar di bawah)
  • Cashback maximum 50 sen sahaja untuk satu transaksi
  • Cashback maximum sebulan hanya RM20 sebulan
  • Cashback dalam bentuk tunai (boleh withdraw)

MY SMART SHOPPER

  • cashback 0.5% untuk setiap belian di shopee dan lain2 (rujuk gambar di bawah)
  • Shopee, Lazada, Zalora , Expedia, Malaysia Airlines & banyak lagi
  • Cashback approve hanya ambil 7 hari berkerja 
  • Cashback maximum RM5 untuk setiap transaksi
  • Cashback tak ada limit sebulan untuk terima
  • Cashback terima dalam cashpoint ( guna untuk bayar bil , beli topup, shopping di kedai2 yang berdaftar & banyak lagi.

Gambar di atas bukti ambil masa selepas 120 hari (4 bulan lebih) . Lama sangat bagi abam. Abam sendiri dah explore apps My Smart Shopper ni dah masuk 2 minggu. Bila tengok cashback yang dapat , memang sah dapat 0.5% (5 kali ganda dari shopback). Boleh rujuk gambar di bawah sebagai bukti dari abam sendiri

Sebagai salah seorang yang minat shopping online, abam sentiasa tercari-cari medium seperti ini untuk berjimat. Lagi pening bila Shopback umumkan sudah keluarkan apps Lazada dari platform mereka sejak MAY 2020.

Bila dapat peluang untuk berjimat, abam boleh gunakan cashpoint untuk bayar bil dan beli topup. Korang explore la dalam apps My Smart Shopper sendiri korang suka function yang mana. Nanti kongsikan di bawah ya pandangan korang jugak. Kalau ada apps lain seperti ini ,kongsikan juga sebab abam suka gunakan hehe

My Smart Shopper

Shopback

Gambar atas ni bukti pembelian di Shopback & My Smart Shopper. Shopback masih lagi pending walaupun dah beli sejak April 2020. Manakala My Smart Shopper , start beli 25/6/2020 jadi kita tunggu update dari abam jumaat ni untuk cashback. Sebenarnya excited bila diri sendiri dah explore apps cashback macam ni, lagi excited untuk shopping. Hari-hari tengok shopee & Lazada tengok apa yang berkenan lagi

UPDATE : Alhamdulillah, harini 1/7/2020 dah confirm pun cashback abam. (5 hari kerja settle). Dalam apps tulis max 7 hari, so syukur dapat awal. hehe

Korang daftar PERCUMA dekat sini ( http://nak.la/daftarMySmartShopperonline ) , kemudian boleh download apps My Smart Shopper di handphone korang (link atas di atas). Cuba explore sendiri dan kongsikanlah dengan abam pengalaman korang berbelanja di sini.

Oh ya, buat yang belum pernah claim cashback dari mana-mana platform, mesti tertanya-tanya macam mana nak gunakan apps ni kan? Korang bila dah log in My Smart Shopper, klik sahaja di platform Shopee atau Lazada (tak kisah mana platform korang nak shopping), tunggu 5 saat ia akan automatik bawa korang ke apps Shoppee korang. Boleh teruskan pembelian di sana. Tak faham komen sahaja di bawah , abam bantu insyaAllah

Oh ya, jangan lupa claim hadiah korang bila first time daftar akaun My Smart Shopper DI SINI. Korang berpeluang menang hadiah misteri. Join PERCUMA, ada rezeki korang boleh dapat sehingga RM1,000,000 . nanti pm tepi belanja abam makan.

 

 

 

Facebook Comments
Previous Saham ConnectCountry bakal melonjak naik lagi ??
Next Saham Anzo dijangka terus didagangkan aktif di bursa dengan pengumuman ini

3 Comments

  1. Avatar
    July 1, 2020
    Reply

    wahhj lagi berbaloi ni dari shopback….mmg kena download lah sebab selalu shopping online…. terbaik lah

  2. Avatar
    July 2, 2020
    Reply

    bila baca pendahuluan tu memang da terbayang dah MSS sebab junior kita antara peneroka awal MSS tu dulu..sambung baca ke bawah, eh betul MSS lah..haha..memang bagus, dulu ade gak akaun MSS ni, memang terus dapat cashbacknya, tapi kena beli barang dari kedai2 terpilih je lah yang guna MSS ni..

    sekarang da ada link ke shopee, senang lah!

  3. Avatar
    July 3, 2020
    Reply

    Ramai gak kat twitter sugget my smart shopper ni.. Tapi tak terdownload lagi.. Macambgus je dri shopback.. Huhu.. Sedih shopee dh takde kat shopback

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *