Peminat Salted Egg patut cuba menu baru MarryBrown ni !!


Dengar kata MarryBrown dah keluarkan menu ‘salted egg’ mereka, apa lagi abam dan kawan-kawan terus nak mencuba burger dan ayam mereka. Alang-alang PKPB sekarang & boleh Dine In, apa kata korang luangkan masa bawa keluarga & rakan2 ke MarryBrown untuk cuba menu terbaru ni.

Kagum pula dengan menu2 dari MarryBrown ni. Sebelum ni favorite abam semestinya Mee Kari MarryBrown & Nasi Lemak MarryBrown. Sekarang Salted Egg Burger & Ayam dan masuk dalam list.Jom abam belanja dulu gambar2 bagi korang terliur hehe.

 

Tengok gambar menu di atas je dah terliur kan. Apa lagi kalau dapat makan panas-panas dengan limpahan sos telur masin (salted egg) + daun kari ni. Glurrppp

Ada dua pilihan untuk anda sama ada nak pilih ayam ( Salted Egg Chicken ) & burger ( Salted Egg Burger ).

Harga pula bermula dari :

RM 15.00 ( burger )

RM15.90 (2 pcs ayam )

RM 18.80 (3 pcs ayam )

Macam mana boleh minat Salted Egg? Dulu abam tak minat pun, sejak keluar banyak produk berasaskan telur masin ni, abam rasa sedap pulak. Terus balik rumah search resipi dari telur masin hehe. InsyaAllah abam nak repeat lagi menu Salted Egg dari MarryBrown ni dengan family pulak. Puasss hatiii

Set burger disertakan sekali  kentang jejari ( french fries) , dan ayam pula mai dengan kentang lenyek dan salad. Paling ummph dia mai sekali dengan air Heaven and Earth Ice Lemon tea. Fuhhh

Berbaloi rasanya dapat merasa makan di MarryBrown. Sedar tak sedar, diorang dah ada 500 buah restoran di 16 negara terpilih setakat ni. Senang sangat nak dapatkan MarryBrown, lagi2 di Rawang sekarang baru dibuka di Caltex Sungai Choh. Satu-satunya fastfood area abam ni. Bersyukur sangat

Website MarryBrown :

www.marrybrown.com

Facebook MarryBrown :

www.facebook.com/MarrybrownMalaysia

Instagram MarryBrown :

www.instagram.com/marrybrownmy

#Marrybrown #MarrybrownMY #SomethingDifferent #EggstraPadu #MBSaltedEggMeal

 

Facebook Comments
Previous Meneroka 16 tempat MENARIK di Ipoh, Batu Gajah dan Kampar,Perak
Next Lexis Hisbiscus PD. Bongkar kelebihan & kekurangan tempat ini

15 Comments

  1. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Kena cari kat Ipoh ni…salted egg lovers pantang ada yang baru ni…hihi

    • Avatar
      June 2, 2020
      Reply

      Dah makan dah. Sedappp. Rasa nak repeat lg ni

  2. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    woow salted egg sos atas ayam…fuhh memang padu habis tu… definitely will try…

  3. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Wahh..macam sedap jer. Sy dah ler suka salted egg. Nak cuba la nanti!

  4. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Uish menarik tu. Tapi nak beratur kt mcd malas

  5. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Mmg sedap nampak tu.. habis PKPB mmg nk mkn macam2..

  6. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Kena try ni.. Cam sodappp Jo..

  7. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    omo ! sedapnya salted egg …lama dah tak rasa , nanti nak cari kat grab food atau food panda jer ….terliur dah ni

  8. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    fuyooo salted egg. Favorite ni.

  9. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    suka salted egg…xsempat lg nak g marrybrown kena g tapau bawa balik

  10. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    alahai,, kat sini marry brown jauh… menu kt marry brown tak pernah mengecewakan..

  11. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Sedapnyaaa…kalau dekat dengan marry brown pegi terus dah ni 😁

  12. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    tak pernah lagi try marry brown nie..nampak sedap tu..boleh la cuba nnti

  13. Avatar
    June 1, 2020
    Reply

    Memang sedpa.. Sos salted egg tu banyak.. Puas hati

  14. Avatar
    June 2, 2020
    Reply

    Terliur tengok. Huwaaa

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *