Huawei Bangkit Perkenal Model HP Huawei Nova 5T


Setelah dihentam bertubi-tubi oleh AS sebelum ini, Huawei kini kembali bangkit dengan perkenalkan produk mereka yang terkini, lebih banyak function &  up to date mengikut permintaan penduduk setempat. Kini setelah reda isu Huawei di ban, Huawei terus naik untuk kekalkan kepercayaan pengguna & menawarkan banyak produknya dengan harga superb murah.

Huawei Nova 5T Features

  • 5 CAMERA ( 4 di belakang , 1 di hadapan). Bahagian belakang 48MP, 16MP, 2 MP, 2MP. Bahagian depan pula guna 32 MP

Sesuai untuk yang suka selfie, tangkap gambar panorama, & tunjuk gambar makanan di Instagram contohnya. Apabila anda buka mode camera, kamera akan auto detect apa yang anda akan capture. Contoh makanan, so mode camera auto detect itu adalah makanan.

  • 128GB ROM + KIRIN 980 Chip : Sesuai untuk para gamers, anda boleh main games sepuas hati tanpa lagging, graphic yang tinggi & features paling abam suka. Korang boleh jawab call masuk sambil sedang main games. Features ini abam rasa paling ramai yang tunggu, selalu hp akan lagging bila call masuk, then ‘game over’. Tiada lagi masalah itu dengan Huawei Nova 5T

Features di atas pun menarik perhatian abam juga. Anda boleh personalized video ringtone anda sendiri. Sebagai contoh, mungkin anda boleh letak video ibu anda yang akan marah jika tak angkat panggilan. Rakam & set video yang anda minat di bahagian video ringtone

  • Side Lock/Unlock Screen : Huawei memahami masalah anda hadapi terutamanya apabila anda makan, jadi mereka keluarkan button unlock di bahagian tepi handphone, guna thumprint juga ( lihat gambar di bawah).

Baiklah, ini antara function yang abam tertarik. Lain dari yang lain. Banyak lagi function mereka seperti di bawah.

  1. SUPER CHARGING – Cas handphone anda sehingga 50% dalam masa 30 minit. Battery mampu tahan sehingga 8 jam jika anda main games non-stop
  2. THREE COLOUR AVAILABLE : Midsummer Purple, Black & Crush Blue
  3. LIGHT WEIGHT : Size yang ringan seberat 174g (termasuk bateri).
  4. WIDE SCREEN : 6.26 inches
  5. RESOLUTION : FHD (2340 X 1080 )
  6. FREE GIFT :
  7. 1) Handset x 1
    2) Built-in battery x 1
    3) Charger x 1
    4) Type-C Cable x 1
    5) TPU Protective case x 1*
    6) Quick Start Guide x 1
    7) Eject Tool x 1
    8) Warranty card x 1*
    9) Headphone x1

Harga pengenalan Huawei tetapkan untuk Huawei Nova 5T hanyalah RM1,599. Semua features yang ada all in cuma RM1,599. Murah tak ? Murah. Nak lagi untung, buat pre-order sekarang 29 August – 5 Sept 2019. Anda akan terima free gift bernilai sehingga RM325. Buat yang tercari-cari tablet seperti ipad, anda boleh tengok sekali Huawei Mediapad M5 Lite. Baru juga diperkenalkan. Pre Order SEKARANG

Buat pre-order direct website Huawei ye. FREE  DELIVERY bermula 7 Sept 2019 ke atas.

http://consumer.HUAWEI.com

www.facebook.com/HUAWEIMobileMY

 

 

Facebook Comments
Previous Raatchasi - Filem Tamil Viral Penuh Keinsafan
Next Filem Ready Or Not - Sepenuhnya thriller/bunuh2, BEST

11 Comments

  1. Avatar
    August 30, 2019
    Reply

    ada tengok hari tu masa launching. nampak featuresnya semua hebat. harga pun okeilah untuk smart phone yang offers features macam tu.

  2. Avatar
    August 30, 2019
    Reply

    bagus lah huawei walaupun pernah viral satu kes haritu sampai bagi effect dekat jualan diorang but still boleh launch produk baru

  3. Avatar
    August 30, 2019
    Reply

    Wah nampak menarik giler! Dah la Huawei ni agak terkenal dengan gambar-gambar yang cantik

  4. Avatar
    August 31, 2019
    Reply

    Mantap huawei. Dah laa camera depan 32 Mp. Habis kantoi pori muka yg besar dabak ni kalau nur guna hahahaha. Tp bestlah tgk fungi camera belakang dia. Terliur nak upgrade. Skrg guna nova 3 je huhu

  5. Avatar
    August 31, 2019
    Reply

    Wow wow huawei baru. Nampak menarik sangat. Syira pun tengah usha huawei jugak ni. Warna pun cantik.

  6. Avatar
    August 31, 2019
    Reply

    Melihat pada harga pun boleh gagah lah. Tunggu ia orang tidak minat baru nak beli. haha. Melihat harga boleh teriak gak bagi orang biasa macam Naim nie haha

  7. Avatar
    September 1, 2019
    Reply

    Walaoooo!!! Sekali dia buat comeback siap 5 kamera!

    But kudos tu the superb resolution and the videocall ringtones. And below RM 2K not bad! But kita dah beli phone baru jadi kena tggu phone usang baru nak beli baru heee.

    And kita suka beli phone baru pun tggu bebulan2 bila dah banyak review kan. Tak sabar nak tgok review orang pasal Nova 5T ni.

  8. Avatar
    September 2, 2019
    Reply

    terlepas ke majlis pelancaran huawei nova 5t nie. nampak kawan pergi mmg gilang gemilang betul majlisnya. spesifikasi makin hebat, warna pilihan pon cantik. harga dia sangat murah berbanding peranti lain yang sama spesifikasi

  9. Avatar
    September 3, 2019
    Reply

    So, did u own the latest model of huawei nova? looks great feature and it’s a phone that everyone loves..

  10. Avatar
    September 25, 2019
    Reply

    ciktom pengguna huawei..rs stakat mcm2 brand guna ni mmg huawei antara plg best ..yg baru ni lg cun..haish ni gatal nak beli baru lagi..

  11. […] Huawei Bangkit Perkenal Model HP Huawei Nova 5T […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *