Mayat Nora Anne berjaya ditemui selepas hilang 10 hari


Pihak keluarga Nora Anne telah sahkan mayat yang dikenal pasti adalah milik Nora Anne. Mayat Nora Anne di temui sekitar Gunung Berembun oleh pendaki di sana yang kebetulan turut membantu pihak pencarian. Jutaan terima kasih diucapkan kepada seluruh pasukan pencarian termasuklah pihak polis, para wartawan,pihak orang asli dan lain2 yang terpaksa tinggal di dalam hutan di kala kita menyambut Hari Raya Eidul Adha.

Datuk Mohamad Mat Yusop berkata, – pihak keluarga Nora Anne Quoirin telah hadir di hospital Tuanku Jaafar & sahkan mayat tersebut adalah milik Nora Anne yang hilang sejak 4 Ogos 2019. Sebelum ini pihak ibu bapanya ada menawarkan wang tunai Rm50,000 untuk mereka yang menjumpai Nora Anne Quoirin

Nora Anne, 15 tahun disedari hilang oleh ibu bapanya bermula di dalam bilik Nora Anne & tingkap biliknya terbuka , dimana ianya hanya boleh dibuka melalui dalam sahaja. Walaubagaimanapun, kita masih menanti keputusan pihak forensik yang hanya diketahui pada pagi ini (14/8/2019). Wayat Nora Anne ditemui bogel kira-kira 2.5km dari tempat kediaman mereka, terpaksa di bawa balik menggunakan helikopter kerana keadaan gunung berembun yang agak curam.

 

Facebook Comments
Previous Pengalaman bermalam di Extreme Boutique Hotel Kluang Johor
Next Ayam Goreng 3X Pedas buatkan aku murung sepanjang hari

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *