Ayam KFC Green Chili Crunch kalah dengan mcD


Korang dah cuba makan Ayam goreng kfc Green Chili Crunch ? Abam dah cuba sendiri & bagi rating 4/10 sahaja berbanding ayam goreng pedas MCD 3x abam beri 6/10. Jadi buat yang baru nak mencuba, “pedas ke ayam ni”. Korang cuba dulu ayam kfc green chili crunch , kemudian kalau rasa perut boleh tahan, baru cuba ayam mcd 3x pedas tu.

ayam kfc

Seperti kebiasaannya, jangan percaya dengan gambar ayam green chili crunch dekat iklan. Nampak mengiurkan, realitinya abam dapat seperti di atas. Mungkin untuk yang nak cuba kali pertama akan berfikir “boleh makan ke ni “? sebab warna ayam lain macam kan.

Rasa ayam green chili crunch ini seperti ada campuran lemon & pedas dari cili hijau. Cuma tahap kepedasan tu tak teruk lagi. Abam selamba makan 3 ketul ayam ni dalam 10 minit je. Tapi bila cuba ayam goreng mcdonalds 3x pedas, kena stanby air juga sambil makan. Bersedialah ubat sakit perot. Konfirm esok masuk tandas banyak kali gais

Melainkan korang memang tahan pedas giler2. Korang dah cuba bandingkan ayam pedas KFC & Mcd ni ke ? apa komen korang ? Nak cuba tak salah, cuma jangan amalkan selalu gais. Sayang perut tu sikit huhu

Anyway, kalau korang ada suggestion masakan pedas di Malaysia, korang boleh komen di bawah. Abam ni peminat makanan pedas jugak. Setakat ayam mcd kfc ni tutup mata je.hehe. Nak buat challenge pun, roger2 je. Konfirm korang kalah.haha

Facebook Comments
Previous Filem MA , movie thriller berunsurkan Saiko 4/10
Next BoboiBoy Movie 2 2019 sangat mencuit hati penonton

1 Comment

  1. […] Ayam KFC Green Chili Crunch kalah dengan mcD […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *