Filem MA , movie thriller berunsurkan Saiko 4/10


Siapa yang teringin tengok movie berunsurkan Thriller, mungkin boleh layan filem MA 2019 ini. Disebabkan semua movie best yang ada sekarang abam dah layan, so redah jugak layan movie MA 2019 ni

Penceritaan MA 2019 boleh dikatakan agak slow & bosan. Sepanjang 1 jam 20 minit, anda akan menonton jalan cerita (penceritaan sahaja). Babak bunuh2, jahit mulut, tikam menikam hanyalah 30 minit terakhir sahaja.

Filem lakonan Luke Evans, Octavia Spenser , Diana Silvers . Filem yang berdurasi 1 jam 38 minit, turut mendapat kritikan di 1mdB (rating 5.9/10). Abam pula beri rating 4/10 saja. Itu pun abam beri dekat pelakon2 yang memainkan watak dengan berjaya terutama Octavia Spenser yang giler3 saiko dalam movie MA ini

Selain filem MA 2019, anda boleh pertimbangkan untuk menonton filem Fast Furious Hobbs & Shaw, Spiderman Home Coming. Esok 8/8/2019 dh mula tayangan Filem Boboiboy Movie 2 & Dora And The Lost City of Gold . Nantikan komen abam esok ye ????????

Facebook Comments
Previous Bayar di hotel OYO serendah RM7 satu malam
Next Ayam KFC Green Chili Crunch kalah dengan mcD

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *